Contact info

Openingstijden

Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 17:00

Stuur ons een bericht

Advies nodig of offerte ontvangen?

Het bedrijf achter teslacarwrapping.nl

Teslacarwrapping.nl is ontstaan uit het bedrijf Centipede Reclame Producties. Nadat we steeds meer en meer aanvragen binnen kregen om Tesla’s te carwrappen, hebben we besloten om hier meer focus op te leggen. Inmiddels hebben we Tesla carwrapping-specialisten in house die uw Tesla graag carwrappen. Ook voor het bestickeren van uw Tesla bent u bij ons aan het juiste adres. Dus twijfel niet langer en vraag direct een offerte aan!

Welke modellen we carwrappen

Als de Tesla carwrapping-specialist zijn we in staat om alle Tesla modellen te carwrappen. Dus dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor uw Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3 & Tesla Model Y. Het maakt dus niet uit welke Tesla u heeft, wij helpen u graag verder. Wij zijn overigens de Tesla carwrapping specialist, maar het moederbedrijf achter Teslacarwrapping.nl is de specialist in carwrapping voor alle auto’s en merken. Dus niet alleen Tesla’s, maar ook gewoon andere merken!

Uw Tesla laten bestickeren

Wilt u uw Tesla laten bestickeren? Ook dat kan bij Teslacarwrapping.nl. Wij hebben inmiddels al meer dan 20.000 auto’s bestickerd! Mocht u geïnteresseerd zijn in het bestickeren van uw Tesla, geef dit dan aan in het invulformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vragen mag altijd

Heeft u nog specifieke vragen over het carwrappen van uw Tesla, twijfel dan niet langer en stel online uw vraag. We helpen u graag verder en vinden het niet erg om u te voorzien van extra informatie! Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons gerust op!

Google Tour

Tesla Carwrapping is onderdeel van Centipede Reclame Producties. Bekijk hier de Google Tour van onze speciale werkplaats! Als onderdeel van Centipede Reclame Producties, bieden we veel meer diensten aan dan alleen Tesla’s carwrappen. Bekijk onze werkplaats hieronder maar eens!