Donkergroene Tesla Model S
Tesla Model S in het blauw gecarwrapt
Tesla Model S Avery Khaki Groen
Blauwe Tesla Model S

Voordelen van Wrapping

Tesla Model S in uw kleur

Tesla Model S

Carwrapping v.a. €2.150 (excl. BTW)

De-chromen €650,- (excl. BTW)

Offerte op maat?

Advies nodig of offerte ontvangen?

Tesla Model S Carwrappen

U heeft een Tesla Model S aangeschaft, maar u wilt graag een andere kleur geven aan uw Tesla, dat kan! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van carwrapping! Met behulp van carwrapping geeft u uw Tesla een ‘extra huid’. Deze extra huid dient als beschermlaag tegen krassen en UV-straling. Daarnaast is het voor veel eigenaren geruststellend om de kleur van hun Tesla te veranderen met behoud van de originele kleur onder de folielaag (dit is voordelig bij verkoop van uw Tesla).

Carwrapping

Het bedrijf achter Teslacarwrapping.nl is Centipede Reclame Producties. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij inmiddels de specialist op het gebied van reclame-uitingen. Nadat we steeds meer aanvragen voor Tesla carwrapping binnen begonnen te krijgen, zijn we begonnen met Teslacarwrapping.nl en daar hebben we geen spijt van!

Model S bestickeren

Inmiddels hebben we flink wat Tesla’s mogen carwrappen, maar we bestickeren ook steeds vaker Tesla’s voor zowel bedrijven als particulieren! We hebben het voorrecht gehad al meer dan 20.000 auto’s mogen bestickeren.

ONTCHROMEN OF DECHROMEN

Wilt u (nog) mooiere accenten leggen op uw Tesla? Dat kan met een gedeeltelijke wrapping. We noemen dit dechromen of ook wel ontchromen. Dit betekent dat u onderdelen van uw Tesla in een andere kleur laat wrappen en dus niet uw volledige Tesla. We zien dat dit steeds populairder aan het worden is!