Wij zijn Centipede Tesla Carwrapping

Teslacarwrapping.nl is ontstaan uit haar grote moederbedrijf Centipede Reclame Producties in Loosdrecht. Met meer dan twintig jaar ervaring is Centipede uitgegroeid tot een modern allround bedrijf op het gebied van signing en textielbedrukking. Elk jaar doen we qua dienstverlening waardoor we in 2018 zijn begonnen met het carwrappen van Tesla’s. Met een enthousiast en creatief team van medewerkers dragen wij dagelijks zorg voor het ontwerpen en vervaardigen van een breed scala aan reclame uitingen. De medewerkers van Centipede zijn echte duizendpoten op het gebied van signmaking en carwrapping. De klant kan hierdoor rekenen op kwaliteit en een advies op maat.

Onze werkplaats

Het bedrijf achter Teslacarwrapping.nl

Centipede Reclame Producties is het grote bedrijf achter Teslacarwrapping.nl. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onder andere autobestickering en carwrapping begonnen we begin 2018 steeds meer aanvragen binnen te krijgen om Tesla’s te carwrappen. Daarom zijn we halverwege 2018 begonnen met Teslacarwrapping.nl en inmiddels hebben we al flink wat Tesla-eigenaren blij mogen maken door hun Tesla te carwrappen!

WAT WE EIGENLIJK NOG MEER ALLEMAAL DOEN

Carwrapping is één van de diensten die Centipede Reclame Producties (het bedrijf achter Teslacarwrapping) doet, maar daarnaast helpen we bedrijven en particulieren met bootwrapping, autobelettering, textielbedrukking, drukwerk, presentatiesystemen en nog veel meer! Bekijk ook eens de website van Centipede!

TESLA CARWRAPPING

Het inpakken van Tesla’s met een folielaag noemen we Tesla carwrapping. Wij voorzien uw Tesla als het ware van een een tweede beschermende huid. Deze folielaag kan in vele verschillende kleuren zijn, en ook fullcolour geprint worden.

WELKE MODELLEN WE CARWRAPPEN

Als Tesla carwrapping specialist zijn wij in staat om alle Tesla modellen te carwrappen. Zowel de Model S, Model X, en Model 3. Het maakt ons dus niet uit welke Tesla u heeft en ook alles is bijna mogelijk!