Tesla Model 3 in 3M Satin Flip Ghost Pearl
Tesla Model 3 in grijs gecarwrapt
Detail Tesla Model 3 in Mat Wit
Detail Grijze Tesla Model 3

Voordelen van Wrapping

Tesla Model 3 in uw kleur

Tesla Model 3

Carwrapping v.a. €1.950 (excl. BTW)

De-chromen €650,- (excl. BTW)

Offerte op maat?

Advies nodig of offerte ontvangen?

Model 3 Carwrappen

Wilt u een ander kleurtje geven aan uw Tesla? Dat kan heel simpel met behulp van carwrapping. Het voordeel is dat u de originele kleur behoudt en een folielaag over de auto laat aanbrengen. Dit heeft een hoop voordelen want de folielaag die we gebruiken dient meteen als beschermlaag, weert UV-straling en is heel gemakkelijk te verwijderen.

Carwrapping

Teslacarwrapping.nl is ontstaan uit Centipede Reclame Producties. Toen we steeds meer offerte-aanvragen begonnen te krijgen voor het carwrappen van Tesla’s, zijn we begonnen met Teslacarwrapping.nl. Vanuit Centipede verzorgen we voor veel bedrijven, maar ook voor particulieren autobestickering, bootwrapping, drukwerk, textielbedrukking en nog veel meer!

Model 3 bestickeren

U kunt natuurlijk ook uw Tesla laten bestickeren in plaats van uw Tesla te laten carwrappen. Mocht u het bestickeren overwegen, neem dan gerust contact met ons op. We hebben inmiddels meer dan 20.000 auto’s bestickerd.

ONTCHROMEN OF ook wel DECHROMEN

Naast uw Tesla volledig te carwrappen kunnen wij uw Tesla ook dechromen of ook wel ontchromen genoemd. Dit betekent dat we delen van uw Tesla wrappen. Ideaal dus als u de originele kleur niet mooi vind of gewoon iets anders wilt proberen!