Offerte aanvragen?

Offerte ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

WAAROM UW TESLA BIJ ONS CARWRAPPEN?

Wij hanteren een uitstekende service, we hebben korte levertijden, we zijn erg flexibel en wij hanteren hele scherpe tarieven. Daarnaast hebben we al tal van Tesla-eigenaren blij gemaakt met een Tesla die uitstekend is gecarwrapt.

HOE ZIT HET MET DE GARANTIE?

Wij gebruiken standaard 3M folie, omdat deze folie gewoonweg van goede kwaliteit is. Daarnaast zijn wij ook officieel 3M gecertificeerd, waardoor de kwaliteit bij ons gewaarborgd blijft. U krijgt 5 jaar garantie op de folie van uw Tesla. Mocht er dus in de tussentijd iets zijn, dan herstellen we dat graag voor u!

HET BEDRIJF ACHTER TESLACARWRAPPING.NL

Centipede Reclame Producties is het grote bedrijf achter Teslacarwrapping. Na heel veel verzoeken van klanten om hun Tesla te carwrappen, hebben we uiteindelijk besloten een heus team op te zetten om alle Tesla’s die we binnen krijgen te carwrappen. Dus wilt u uw Tesla laten carwrappen bij ons, dan staat er een compleet Tesla-team voor u klaar!

Ontchromen

Wij kunnen alle modellen van Tesla carwrappen. Naast het volledig carwrappen van uw Tesla kunt u ook bij ons terecht voor ‘dechroming’, dat betekent dat wij de delen van uw Tesla die normaliter chrome-kleurig zijn in een andere kleur kunnen carwrappen. Dit kan zowel in de kleur als uw Tesla al is, als in een andere kleur. Wij horen dus graag al uw wensen, want wij wrappen graag uw Tesla!

Alleen een vraag?

Als u enkel een vraag heeft, en (nog) geen offerte wilt aanvragen, kunt u ook een contactformulier opsturen.