Tesla Model X in paars gecarwrapt
Tesla Model X Avery Gunmetal
Achterkant paarse Tesla Model X
Tesla Model X Dechrome grijs

Voordelen van Wrapping

Tesla Model X in uw kleur

Tesla Model X

Carwrapping v.a. €2.350 (excl. BTW)

De-chromen €650,- (excl. BTW)

Offerte op maat?

Advies nodig of offerte ontvangen?

MODEL X CARWRAPPEN

Wilt u graag uw Model X laten carwrappen? Dat is geen slecht idee. Het carwrappen heeft tal van voordelen. Eén van de voordelen is dat het carwrappen ervoor zorgt dat uw Tesla een extra (beschermende) laag heeft. Dit voorkomt veel krassen op uw auto, maar daarnaast is het carwrappen een tweede UV-werende laag op uw Tesla. Als u dus twijfelt om uw Tesla Model X te laten carwrappen, dan is het wat ons betreft zeker een aanrader.

CENTIPEDE RECLAME PRODUCTIES

Centipede Reclame Producties is het bedrijf achter Teslacarwrapping.nl. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij de specialist in carwrapping en autobestickering. Inmiddels hebben we al meer dan 20.000 auto-eigenaren blij gemaakt met het carwrappen van hun auto of met het bestickeren van hun auto. Wilt u uw Model X ook laten carwrappen of laten bestickeren? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres.

MODEL X BESTICKEREN

Wilt u graag uw Tesla laten bestickeren. Ook dat is geen enkel probleem. Wij hebben inmiddels al meer dan 20.000 auto’s bestickerd. Daarnaast hebben we ook al ruim 20 jaar ervaring, dus als u uw Tesla wilt laten bestickeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag dus vandaag nog een offerte aan!

ONTCHROMEN OF DECHROMEN

Naast een volledige wrap kunnen wij uw Model X ook ‘ontchromen’ of ‘dechromen’. Dit betekent dat wij de delen van uw Tesla die normaal chroom zijn, in een andere kleur wrappen. We zien dat dit steeds populairder begint te worden. U kunt met dechromen of ontchromen (andere) accenten leggen op uw Tesla. Ideaal en super mooi, wat ons betreft dus doen. Vraag direct een offerte aan en we helpen je graag!